TiTiT

Aktuelt:
 

Hvordan ved man, om virksomhedens it-løsning er sikker? Om alt software er opdateret? Er virksomheden beskyttet mod virus? Kan virksomhedens it-administrator med hånden på hjertet svare ”ja” til samtlige 11 spørgsmål om it-sikkerhed nedenfor? Hvis ikke, så tilbyder TiTiT  nu virksomheder med under 25 computere et helt gratis og uforpligtende 2-timers tjek af virksomhedens it-sikkerhed!

 

1. Er virksomhedens software opdateret?

Et højt sikkerhedsniveau kræver, at både programmer og styresystemer holdes helt opdaterede med de nyeste rettelser. TiTiT   undersøger, om alle rettelser er på plads i virksomhedens it-system.

 

2. Er I beskyttet mod virus?

Både store og små virksomheder kan blive ramt af virus, miste data eller blive paralyserede i kortere eller længere perioder. Det kan blive en dyr og tidskrævende fornøjelse. TiTiT  kontrollerer, om virksomhedens antivirusbeskyttelse er tilstrækkelig.

 

3. Har virksomheden en god firewall?

En firewall er sandsynligvis virksomhedens vigtigste beskyttelse mod hackere. TiTiT  kigger virksomhedens firewall efter i sømmene og kontrollerer, om den er indstillet korrekt.

 

4. Er der styr på den interne sikkerhed?

Virksomheder oplever ofte, at følsom information bliver brugt af de ansatte uden for virksomheden. Cirka 32 % af de værste sikkerhedsproblemer skyldes de ansatte selv – og er et resultat af manglende intern sikkerhed. TiTiT  kan give gode råd om, hvordan man forebygger problemet, før det opstår.

 

5. Er adgangskoderne sikre nok?

Få gode råd om, hvordan man effektivt øger virksomhedens sikkerhedsniveau ved at gøre adgangskoderne til it-systemerne bedre.

 

6. Tages der regelmæssig backup af alle virksomhedens data?

Det har taget årevis at indsamle de data, som man skaber en forretning på. Hvorfor risikere at miste dem for eksempel på grund af tyveri? TiTiT s sikkerhedseksperter kan give råd om, hvordan det er muligt at reducere risikoen.

 

7. Er virksomheden sikret mod hackere på internet?

De fleste virksomheder har åbnet for adgang til deres interne netværk via internet – for eksempel på medarbejdernes hjemmearbejdspladser. Få en gennemgang af de muligheder, der eksisterer for at reducerer de risici, der følger i kølvandet på et stigende antal hjemmearbejdspladser.

 

8. Er det trådløse netværk sikkert?

Trådløse netværk er udbredte som aldrig før, men de er også mere sårbare over for angreb sammenlignet med kabelbaserede netværk.TiTiT  kan vise, hvordan man bruger trådløse netværk uden at give afkald på sikkerheden.

 

9. Er de mobile enheder sikre?

Bærbare computere, lommecomputere og mobiltelefoner kan i dag indstilles, så medarbejderne har adgang til virksomhedens interne netværk, når de er på farten. Det giver store fordele, men det kan koste på sikkerhedsfronten. Få gode råd om, hvordan man skaber en sikker, mobil virksomhed.

 

10. Er serverne effektivt beskyttet?

Serverne er nervesystemet i en moderne virksomhed. Derfor bør man sikre sig mod nedbrud og de økonomiske tab, der kan følge i kølvandet. TiTiT  ved, hvordan man gør det bedst muligt.

 

11. Er de manuelle procedurer gode nok?

Sikkerheden kan være nok så god, men det hjælper ikke, hvis jeres administrative procedurer ødelægger det hele. TiTiT  kan kigge virksomhedens procedurer efter i sømmene og sørge for, at sikkerheden tænkes ind i alle forretningsprocesser.

 

 

Din virksomhed skal løbe stærkt hver dag. Derfor er det vigtigt, at hjertet i virksomheden – dine computere og dine systemer – er i topform.

Vil du vide mere så send os en 
e-mail
eller
RING 3158 3851


 

 

Seneste Nyt:

 


19-04-2007

Nu er det snart tid for en opdatering af  websiden.

02-06-2006

Vi kører endnu en omgang med Service eftersyns - kampagnen for at få flere med.

 

05-04-2006

TiTiT er nu blevet Nordic-Backup partner og kan derfor tilbyde nem og problem fri Internet-backup løsninger til lave priser. f.eks. fra kr. 19,00 pr. md for 1GB

01-04-2006

TiTiT teamer up med to andre IT firmaer. Læs pressemeddelelsen her:

Data-Larsen, TITIT og WTS Gruppen har pr. 1-4-2006 indgået et strategisk samarbejde.

 Vi leverer totale infrastrukturløsninger, tilbyder service, driftstøtte, og 24 timers hotline til små og mellemstore virksomheder.

Vi er alle certificerede indenfor vores kerneområde som er Microsoft og Citrix.

 For at kunne yde vore kunder den bedste service, har vi valgt at samle vores viden og ressourcer.

 Vi tilbyder vore kunder en kompetent og professionel service på baggrund af de mange certificeringer.

Vore kunder vil opleve fordelene i form af bedre service, større kapacitet, bredere viden og en standardiseret kvalitetsmæssig sikker løsning, som kan sikre kundens it-investering som i mange tilfælde er virksomhedens økonomiske rygrad.

 Ved at samarbejde på tværs af virksomhederne udvides kompetencerne. Vores konsulenter vil kunne øge fokus på deres specialområde og ville kunne bruge denne viden på tværs af virksomhederne. Dette er svært for en mindre virksomhed med kun 1-2 medarbejdere.

 Geografisk bliver hele den østlige del af Danmark nu dækket af de tre virksomheder. Dette betyder naturligvis en endnu hurtigere respons tid når kunden har behov for hjælp.

 Data-Larsen og TiTiT samler virksomhederne på adressen i Sakskøbing og får fælles kontor samt telefon.

WTS-Gruppen opererer fra Slangerup/Ballerup.

 

03-03-2006

TiTiT er nu blevet en del af Microsofts Small Business Community, da vi nu er blevet autoriseret som Small Business Specialist. 

Dette betyder simpelthen at vi nu er certificeret til at  analysere, designe og implementere IT totalløsninger til små og mellemstore virksomheder.

20.01.2006 »

SÅ varer det ikke længe før Lolland Falsters små og mellemstore virksomheder vil få et brev ind ad døren med et tilbud om 2 timers GRATIS serviceeftersyn. TiTiT er med i en landsdækkende kampagne, som skal hjælpe SMV'erne til en bedre og mere sikker IT installation.

08.09.2005 »

TiTiT er nu i gang med at uddanne vore tekniske konsulenter til Small Business Server Specialists. Herigennem udvikler vi vore kompetencer så vi er i stand til at tilbyde professionelle serverløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi forventer at være klar med det fulde koncept i december 2005.
Der er mere information om Small Business Server her.

30.07.2005 »

TiTiT er blevet Registreret Microsoft Partner, hvilket betyder at vi nu har yderligere adgang til viden om Microsofts nyeste produkter, support og service.

18.07.2005 »

TiTiT starter op, som selvstændig konsulentvirksomhed. Efter en del år i IT branchen er det nu på tide at få foden under eget bord og gøre en forskel.

TiTiT.dk © 2006