TiTiT

Mission:

TiTiT er en IT konsulent virksomhed der vil yde bedst mulig service til sine kunder udfra en filosofi om at være professionel, troværdig og oprigtig i de ydelser vi leverer.

TiTiT vil gerne være kendt for at kunne YDE SUPPORT TIL ALLE ERHVERV og ANALYSERE, DESIGNE OG INSTALLERE IT SYSTEMER hos VIRKSOMHEDER og OFFENTLIGE INSTITUTIONER.

TiTiT vil ligeledes indgå som PARTNER med andre IT virksomheder og på Free Lance basis udføre samme professionelle ydelser.

Vision:

TiTiT skal indenfor de næste 3 år have dækket hele Lolland Falster og Sydsjælland og have en fast kundekreds, der kan sikre TiTiT økonomisk uafhængighed.

Baggrund:

 

TiTiT er startet af Martin Bolbroe som oprindeligt startede sin karriere i elektronik branchen igangsat af sin daværende store interesse i højteknologi og elektroniske konstruktioner med Integrerede kredsløb og microprocessorer.

Allerede tidligt og med Commodore 64 som basis udviklede interessen sig for computere og deres mulighed for at med simple kommandoer kunne tænde/slukke elektriske pærer, måle analoge værdier ved egne konstruerede AD converter interface kort.

Efter en del år i elektronik branchen  var det umiddelbart indlysende at skifte karriere pga. afmatningen i den danske elektronik industri.

Senere er det gået slag i slag med IT jobs, senest bl.a.  i Mærsk Data A/S  - Danmarks største. Sammenlagt ligger 23 års IT erfaring til grund for den viden og kompetence som TiTiT i dag kan levere.

TiTiT.dk © 2006